Kisfaludy program
 
Online foglalás
Érkezés Távozás
Felnőtt
fő/szoba
Gyerek
fő/szoba
Szobák száma
Bemutatkozás

A Tenisz Étterem és Panzió, Kaposvár szívében, zöldövezetben, a főút mellett, de mégis csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el. A parkosított udvarunk közvetlen szomszédságában található több teniszpálya és egy fedett tenszicsarnok. Panziókban 7db 2-3ágyas szoba van kialakítva. Minden szoba rendelkezik színes tv-vel, külön fürdőszobával, wc-vel, klímával. A szobák pótágyazhatóak. Panziónkban így 16-18 fő kényelmes elhelyezésére van lehetőség. Saját, zárt parkolónk ingyenesen igénybe vehető vendégeink számára. Wifi használata ingyenes. A szobák nemdohányzóak.


Családbarát szálláshely. Kerti grill található az udvar hátsó részében, mely kényelmes kikapcsolódást nyújthat családok, baráti társaságok, céges rendezvények számára. A parkosított udvar zárt parkolójában autója biztonságban van. Kisgyermekek számára számos lehetőség van az aktív kikapcsolódásra.
A város híres Virágfürdője pár percre található tőlünk. Szállóvendégeink részére hideg illetve meleg reggelit kínálunk, igény szerint, a panzió alatti éttermünkben.Tökéletes helyszín:

  • Családi, baráti összejövetelekre, céges rendezvények lebonyolítására.
  • Klimatizált különtermünkben nagy létszámú esküvők, zenés rendezvények, konferenciák, termékbemutatók tarthatók.
  • A létesítményhez tartozó kertben grillterasz, szabadtéri büfé tavasztól-késő őszig igénybe vehető.