Online foglalás
Érkezés Távozás
Felnőtt
fő/szoba
Gyerek
fő/szoba
Szobák száma
Bemutatkozás

A Tenisz Étterem és Panzió, Kaposvár szívében, zöldövezetben, a főút mellett, de mégis csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el. A parkosított udvarunk közvetlen szomszédságában található több teniszpálya és egy fedett tenszicsarnok. Panziókban 7db 2-3ágyas szoba van kialakítva. Minden szoba rendelkezik színes tv-vel, külön fürdőszobával, wc-vel, klímával. A szobák pótágyazhatóak. Panziónkban így 16-18 fő kényelmes elhelyezésére van lehetőség. Saját, zárt parkolónk ingyenesen igénybe vehető vendégeink számára. Wifi használata ingyenes. A szobák nemdohányzóak.

 

Családbarát szálláshely. Kerti grill található az udvar hátsó részében, mely kényelmes kikapcsolódást nyújthat családok, baráti társaságok, céges rendezvények számára. A parkosított udvar zárt parkolójában autója biztonságban van. Kisgyermekek számára számos lehetőség van az aktív kikapcsolódásra.
A város híres Virágfürdője pár percre található tőlünk. Szállóvendégeink részére hideg illetve meleg reggelit kínálunk, igény szerint, a panzió alatti éttermünkben.

 

 

Szobaárak:

1 fő 6000Ft/éj+IFA

2 ágyas szoba 9000Ft/éj+IFA
3 ágyas szoba 12.000Ft/éj+IFA


Klímahasználat:

1000Ft/szoba/éj

 

Pótágy:

3000Ft/éj

 

Reggeli:

1000Ft/fő/nap

 

Vacsora:

Idegenforgalmi adó:
400Ft/fő/éj

 

/18 év alatt és 70 év felett idegenforgalmi adót nem számolunk fel./

6 év alatti gyermek szállása ingyenes.